top of page
Elke-Smit-Photography-2.jpg

Ode aan de Yoni, Sistercircle

Eerste Maan-dag vd Maand

19:30-22:00

Een avond om te verzachten, te verstillen, onszelf, ons vrouwelijk lichaam en elkaar te ontmoeten, in je eigen veilige space.

Deze avond samen beginnen we met een geleide meditatie waarin we de aandacht naar binnen richten om in ons lichaam te landen, en vooral in onze vrouwelijke lichaamsdelen. Na een sharing zullen we een fijne zachte Taostische borstmassage begeleiden om je hart te laten verzachten,  jezelf te voeden met liefdevolle energie en aandacht & om je sensuele zelf te ontwaken. En voor sommige onder ons betekent dit; jezelf  ontmoeten op een geheel nieuwe manier. Hierna zal je in dit door jezelf gecreëerde helende energie veld baden en bieden we nog ruimte voor een after-sharing en/of vragen.

Het is fijn de avond te starten met camera's aan, zodat we elkaar even zien & voelen met wie we in de online space samen zitten. Uiteraard is het helemaal oké je camera uit te zetten zodra we met de meditatie / borstmassage beginnen.

We raden aan om echt een fijn plekje te creëren deze avond waar je privacy hebt en waar het lekker warm is. Zorg dat je een natuurlijke massage olie bij de hand hebt.

Mochten er nog vragen zijn, stuur gerust een berichtje <3

Kaartje verkrijg je via
Hipsy.nl voor 15,-

bottom of page