top of page
Elke-Smit-Photography-97_websize.jpg

Vrijdag 21 juni

19:00-22:30

Van Houtenkerk, Weesp

ECSTATIC SINGING CIRCLE

+ CACAO

Elke-Smit-Photography-7_websize.jpg

Mantra's

Een mantra is een klank of een zin die heel krachtig wordt wanneer je deze herhaalt. Het zingen van woorden met prachtige betekenissen helpt je om een diepe staat van meditatie te bereiken. Door de mantra’s simpelweg steeds te herhalen, kun je loskomen van je gedachten. De mantra wordt abstracter, zodat hij je naar een plek van puur bewustzijn kan leiden. Elke mantra met zijn andere klank heeft een ander effect op de menselijke psyche. De geluidstrillingen dringen elke cel van het lichaam binnen. Eeuwenoude beschavingen begrepen al dat er magie plaatsvindt wanneer er gezongen of gebeden word met intentie.
Als we met anderen zingen en onze stemmen laten samensmelten, gaan we aandachtiger luisteren en voelen we de energie van de groep die harmonie probeert te vinden. Terwijl we onze ademhaling, en daarmee het kloppen van het hart, synchroniseren, worden we omringd door een gevoel van eenheid en verbinding.

Met blijdschap nodigen we jou uit voor onze TWEEDE EDITIE van de // Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// Met Cacao// (Women only event)

.

Want Wauw wat was de eerste editie waanzinnig. Zoooo genoten om met zo'n prachtige en diverse groep vrouwen samen te komen. Dat smaakt naar vaker!

.

Want wat een magie om met zoveel vrouwen samen te zingen… Om de expressie in onszelf uit te nodigen, om vrij te klanken, om te drummen, om in ecstase te dansen, om te bidden, om onze diepte op te zoeken en voor zo veel meer wat je eigenlijk alleen kunt voelen door het te ervaren.

.

Vrijdagavond, met de Zonnewende, op 21 juni, komen we weer samen in de prachtige kerk in Weesp (de van Houten Kerk), waar Imaya & Maartje een opening ceremonie zullen houden om te landen en vanuit daar in verbinding met onze stem en elkaar te komen. Verbonden met ons hart zullen we de spirit van Cacao uitnodigen. Hierna zal Roos Diana ons meenemen in een Ecstatic Singing Circle. Samen met andere vrouwelijke muzikanten verzorgt ze circle songs en mantra’s in het thema vrouw zijn, ruimte innemen, het vieren van je lichaam, het eren van onze vrouwenlijn, etc. Een stevige bedding van professionele muzikanten, zodat jij kan en mag zakken, klinken en spelen. Je bent vrij om je drum mee te nemen en ook heel erg welkom als je denkt dat je niet kan zingen. 

Waar & Wanneer?

PROGRAMMA

19.00 Inloop

19:15 Landings meditatie

19:30 Cacao Ceremony

20:00 Ecstatic Singing Circle

22:15 Integratie en Landen

22:45 Eind

Tickets

Regular ticket: € 39,00

Abundance Ticket: € 49,00

Jonge meiden ticket: € 22,00

Sister Circle ticket (5 tickets, 30 per ticket)

€ 150,00

Bring a friend (35 per ticket)

Voor 2 vrouwen

€ 70,00

Elke-Smit-Photography-66_websize.jpg

Cacao

We zullen de spirit/kracht van Cacao uitnodigen in de Singing Circle zodat deze ons kan ondersteunen in een diepere verbinding maken met ons hart en binnenwereld. Om vanuit die diepverbonden plek ons authentieke zelf expressie en ruimte te geven tijdens het zingen (en eventueel dansen). 

 

We drinken deze avond Cacao uit Guatemala van Pure Kakaw. Cacao wordt al eeuwen door de inheemse bevolking in Midden en Zuid Amerika gebruikt als heilige drank. Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacaoboom, wat letterlijk 'voedsel van de goden' betekent. Er zijn veel mysteries rond cacao en recent onderzoek laat interessante gezondheidsvoordelen en neurocognitieve effecten zien. Op de website van Pure Kakaw kun je meer informatie vinden. 

Natuurlijk is het drinken van cacao niet verplicht. Er is altijd ruimte om je lichaam te laten leiden voor de keuze van het drinken van Cacao. We zullen deze cacao op zo’n manier bereiden dat het niet te belastend is voor je stem en je s’avonds weer in slaap kan vallen. 

Elke-Smit-Photography-22_websize (1).jpg

Deze Singing Circle is een co-creatie met en ontstaan uit het enthousiasme van Roos Diana. Al vele retreats is Roos Diana onderdeel als muzikante. Wij waarderen de kracht van klanken en het samen zingen, zeker in het diepe proces wat tijdens de retreats plaatsvindt. 

Roos nodigt je uit tot vrije expressie, diepe stilte, emotie en extase waarbij de cacao haar inspiratie en focus geeft om in authenticiteit te creëren.

Dit doet ze door haar zijn, haar spel en haar klanken. Het leiden zit in haar natuur waardoor je zelf nog dieper in je vrouwelijkheid kunt zakken en vanuit daar geïnspireerd naar buiten kunt treden in zang, klank en dans. 

Zelf speelt ze gitaar, keys, percussie en zingt. Elke singing Circle wordt ze ondersteund door 2 mede muzikanten.  

 

ROOS DIANA

SFEER IMPRESSIE

bottom of page