top of page

Lieve Vrouw,

We nodigen je uit in een dag vol Sensuele Sisterhood. Dit om ons woorden-loos samenzijn te ondersteunen zodat we in onze lichamen kunnen zakken, te kunnen ont-spannen en ontvangen en zo 'gevoed' de cirkel kunnen verlaten.

Deze dag is om te oefenen in het uitspreken van jou verlangens en het aangeven van jouw grenzen. Hierbij gebruiken we de 'Wheel of Consent' van Betty Martin. Het is een praktische tool voor de Art of Receiving and Giving om vriendschappen te verdiepen en het gevoel van veiligheid en daarmee vrijheid te vergoten.

In Sisterhood kunnen 'onuitgesproken regels' en verwachtingen zorgen voor verkramping en 'pleasend' gedrag waardoor je eerder energie verliest dan opgeladen een samenzijn verlaat. Er kan hierdoor een onveiligheid in het bijzijn van andere vrouwen ervaren worden. Deze dag zullen we oefenen in het verbonden blijven met onszelf, ons lichaam en haar zintuigen, en transparant leren communiceren over waar we naar verlangen en waar onze grenzen liggen. Zodat we daadwerkelijk kunnen Ontvangen & Ontspannen.

De dag is als volgt ingedeeld:

10.00: Arriveren & landen in stilte
10.30: Opening Ceremonie - Sharing en activatie Zintuigen
11.30: The Wheel of Consent
13.00: Vega(n) Lunch
14.00: Sensuele Sister middag - Ontvangen & Ontspannen
16.30: Closing Circle
17.00 > ? : lekker de natuur in, Avani ligt naast de Loonse & Drunense duinen. Geniet van een mooie wandeling, alleen of met andere sisters.

Voor deze eerste One Day retreat hebben we de volgende tarieven (incl. lunch):
* small wallet: 77,- incl btw (tot 1 april)
* regular: 99,- incl btw
* abundant: 111,- incl btw
* duo ticket: 150

 We kijken er naar uit om je te ont-moeten <3

@
De prachtige Temple of Light
van Avani Retreat Center
Het Hoog 3
5268LL
Helvoirt


Liefs Imaya Renee & Maartje


 

Yoni Shoot-18_edited.jpg
bottom of page