top of page
Avani, bos, locatie

LOCATIE

 

 

Wow we zijn heel blij dat we deze dagen zullen spenderen in AVANI Retreat & Training center. AVANI heeft haar deuren nog maar een jaar geleden geopend op deze mooie natuurrijke locatie in Brabant. We zullen omgeven zijn door bos en duingebied, het idyllische boerenlandschap, prachtige tuin met (zwem)vijver, paarden, vogels en nog veel meer dieren. Dus niet alleen zullen we baden in de magie van onze yoni en zusterschap ook zullen we ondersteund worden door de helende kracht van simpelweg in de natuur zijn.

 

Het adres is:

Het Hoog 3,

5268 LL Helvoirt, Brabant

Met het OV:

Vanaf 's Hertogenbosch Centraal neem je bus nummer 239 naar Oisterwijk station en stap je uit bij de halte 'Distelberg'. Vanaf hier is het 11 minuten lopen naar Avani. 

YoniRetreat-24.jpg
Ode aan de Yoni_April 2022-259.jpg

Slaapgelegenheden

Privé kamer

Privé kamer Avani

Wil jij een privé slaapkamer? Daar hebben we er twee van. Een met dubbel bed & een met 2 single beds. Elk heeft een eigen badkamer. 

Dorm (standaard)

Dorm, slaapzaal Avani

In de luxe slaapzalen van Avani zul je heerlijk tot rust komen. We hebben een stilte regel op deze verdieping, zodat je hier echt je eigen momentje kan pakken & rustig kunt slapen.

Yurt 

Yurt Avani slaapplek

Indien de slaapzalen gevuld zijn heb je de mogelijkheid om in een yurt de nachten door te brengen. Mocht dit het geval zijn nemen we persoonlijk contact met je op. 

SFEER IMPRESSIE

Nourishment

Met grote nauwkeurigheid kiezen wij een vrouwelijke chefkok die met haar prachtige, (vaak) veganistische en gezonde creaties ons volledig in de watten zal leggen. Het ontbijt, de lunch, het diner en de hapsjes tussendoor worden als belangrijk onderdeel gezien van onze retreats evenals de ruimte in de keuken die even uitnodigend aan mag voelen. 

Contact us

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

Ode aan de Yoni
Mail: info@odeaandeyoni.com

Tel: +31638053348

Bij deelname aan elk Live evenement ga je akkoord met onze 

Algemene Voorwaarden

bottom of page