top of page
Avani, bos, locatie

LOCATIE

 

 

Wow we zijn heel blij dat we deze dagen zullen spenderen in AVANI Retreat & Training center. AVANI heeft haar deuren nog maar een jaar geleden geopend op deze mooie natuurrijke locatie in Brabant. We zullen omgeven zijn door bos en duingebied, het idyllische boerenlandschap, prachtige tuin met (zwem)vijver, paarden, vogels en nog veel meer dieren. Dus niet alleen zullen we baden in de magie van onze yoni en zusterschap ook zullen we ondersteund worden door de helende kracht van simpelweg in de natuur zijn.

 

Het adres is:

Het Hoog 3,

5268 LL Helvoirt, Brabant

Met het OV:

Vanaf 's Hertogenbosch Centraal neem je bus nummer 239 naar Oisterwijk station en stap je uit bij de halte 'Distelberg'. Vanaf hier is het 11 minuten lopen naar Avani. 

YoniRetreat-24.jpg
Ode aan de Yoni_April 2022-259.jpg

Slaapgelegenheden

Privé kamer

Privé kamer Avani

Wil jij een privé slaapkamer? Daar hebben we er twee van. Een met dubbel bed & een met 2 single beds. Elk heeft een eigen badkamer. 

Dorm (standaard)

Dorm, slaapzaal Avani

In de luxe slaapzalen van Avani zul je heerlijk tot rust komen. We hebben een stilte regel op deze verdieping, zodat je hier echt je eigen momentje kan pakken & rustig kunt slapen.

Yurt 

Yurt Avani slaapplek

Indien de slaapzalen gevuld zijn heb je de mogelijkheid om in een yurt de nachten door te brengen. Mocht dit het geval zijn nemen we persoonlijk contact met je op. 

SFEER IMPRESSIE

Nourishment

Met grote nauwkeurigheid kiezen wij een vrouwelijke chefkok die met haar prachtige, (vaak) veganistische en gezonde creaties ons volledig in de watten zal leggen. Het ontbijt, de lunch, het diner en de hapsjes tussendoor worden als belangrijk onderdeel gezien van onze retreats evenals de ruimte in de keuken die even uitnodigend aan mag voelen. 

Ode aan de Yoni_April 2022-30.jpg

Voel je kriebels?

Wij ook!

 

De uitwisseling om jouw plekje voor deze 4daagse reis te reserveren is 888, waarbij alles inclusief is (een luxe bedje in de slaapzaal, alle workshops, heerlijk eten, een voor & after call & een heleboel stof en informatie voor na het retreat. Er is een mogelijkheid voor vrouwen met overvloed een plekje te bemachtigen tot 1333, die daarmee zorgen voor de vrouwen met een kleinere portemonnee. Zodra deze kaartjes verkocht worden zullen we ruimte geven voor vrouwen met een kleiner budget. Voel dus goed in of jij hieraan bij kan & wil dragen. Via deze link kun je je plekje reserveren.

 

 

Heb je het bedrag niet in een keer klaarliggen en wil je in termijnen betalen? Dat is bespreekbaar, laat het ons weten in onderstaand formulier. 

Nog belangrijk om even bij stil te staan

Dit retreat is niet de juiste plek voor jou als je op dit moment last hebt van actieve trauma, wat je kan ervaren als:

  • geregeld overvallen voelen door levendige flashbacks (voelen alsof de traumatische gebeurtenis nu gebeurt).
  • vaak terugkerende nachtmerries
  • Intense stress bij het tegenkomen van echte of symbolische herinneringen aan het trauma (voelen van lichamelijke pijn, zweten, misselijkheid, shaken of constant kaak krampen).

In dit geval adviseren we je eerst tijd te nemen om dit te helen met een professionele therapeut.

 

& Ben je zwanger? Laat het ons dan even weten, bepaalde Tao oefeningen worden afgeraden voor tijdens de zwangerschap maar dan passen we de oefeningen voor jou aan. En integendeel: als je zwanger wil worden hebben deze oefeningen juist positief effect op je vruchtbaarheid.

 

Wow dat alles gezegd hebbende, wij kijken er zo naar uit om samen op deze magisch verrijkende reis te gaan.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier :) 

Je bericht is verstuurd!

bottom of page