top of page

Yoni Ei Initiatie

00300
€60.00
Ceremoniële inwijding
In stock
1
Product Details

Tijdens deze Yoni Ei Initiatie word je begeleid in het dieper ont-moeten van jouw vrouwelijke lichaam en hiermee ook de verbinding met jouw borsten, hart en yoni te versterken. Een dag om te verzachten, te vertragen en samen met sisters te genieten. Mocht je nog geen Yoni ei hebben, dan kun je die tijdens de workshop aanschaffen.

Deze dag bestaat uit een introductie workshop in Taoïsme (waar de yoni ei practice haar oorsprong vindt), geleide meditaties en een yoni ei practice. De Yoni ei oefeningen kunnen je helpen met het bevrijden/meer belichamen van je vrouwelijke lichaam, je bekkenbodem soepel, zacht, sterk en sappig houden en je orgastisch potentieel vergroten.
We duiken in de 'her'story van de yoni ei practice, en bespreken de 'hoe wat en waarom'. Vervolgens zullen we de tijd na de pauze toewijden aan het liefdevol aanraken en ont-moeten van ons lichaam, reizen door ons innerlijk landschap & het harmoniseren en verzachten van ons energieveld om ons zo voor te bereiden voor de yoni ei practice.
Waarna we mogen baden in de klanken van Roos en Marieke (van Aeterra) die ons zullen ondersteunen in het integratie proces.
Ook al is het een geleide yoni ei practice, dit hoeft niet te betekenen dat jouw yoni ook daadwerkelijk het eitje in wil nemen. Het is het meest belangrijk om hierin de ja of de nee + timing van jouw yoni te eren. De oefeningen zijn ook krachtig wanneer je bijv. een energetisch eitje visualiseert.

Tijdschema:
10:00 Landings Meditatie + Sharing
11:00 - 12:30 Informatie Taoïsme & het yoni ei
Pauze, Rust
13:30 - 15:00 Geleide Yoni ei practice
15:00 - 15:20 Intuïtief concert
15:20 - 16:00 Sharing en afronding

Exchange:
65,-

Een zalige sister-dag vol verzachting en vertraging zodat je diep ont-moet en vervult het weekend in mag gaan. Voor vrouwen die helemaal nieuw zijn in yoni-ei practice of vrouwenwerk, èn voor vrouwen die hun yoni ei practice willen verdiepen en in de aanwezigheid van vrouwen willen baden.
Zoals genoemd is het is mogelijk om tijdens de pauze een Yoni ei aan te schaffen. Ik breng eitjes van verschillende kristallen en in verschillende maten (waar we tijdens het informatieve gedeelte ook op in zullen gaan).
Mocht jij op de dag van de workshop menstrueren dan ben je nog steeds van harte welkom. De daadwerkelijke yoni ei practice wordt afgeraden tijdens menstruatie maar alle andere oefeningen zijn juist heel heilzaam voor een menstruerend lichaam.
Save this product for later
bottom of page