top of page

1:1 sessie met Imaya Renee

00303
€80.00
to allow yourself the guidance you need
In stock
1
Product Details

Lieve vrouw, je moet het wel zelf maar hoeft het niet alleen te doen. Het kan moeilijk zijn om je processen aan te kijken, en vooral aanwezig te blijven, tijdens de reis van het belichamen van jouw sesnualiteit. Oude patronen, trauma's, triggers, emoties...
Om jou te ondersteunen biedt Imaya Renee 1 op 1 sessies aan.

Deze sessies kunnen jou ondersteunen met:

- de verbinding herstellen tussen je hart en je Yoni
- meer pleasure ervaren met jezelf en/of je partner
- het belichamen van je vrouwelijkheid
- het openen van je multi orgastische kanaal en het bewegen van levensenergie
- spanningen wegnemen rondom jou seksualiteit
- zelfvertrouwen in je sensualiteit, authenticiteit en dagelijks leven
- meer in contact komen met je emoties en deze verwoorden
- het doorleven van trauma's en contact maken met je "schaduwkant"
- het helen van je innerlijk kind
- minder stress ervaren en een rustiger zenuwstelsel creëren
- jezelf de aandacht en zachtheid geven+gunnen die je verdient

Dit zijn enkel een aantal voorbeelden. Mocht jij specifieke vragen hebben die hier niet bij staan, voel je welkom om een sessie in te plannen en bij twijfel kun je altijd een mail sturen.

Deze sessies worden online aangeboden via Zoom, zodat jij vanuit je veilige thuis basis aanwezig kunt zijn.
De sessies variëren tussen geleide meditaties, gestalt therapie/familie opstellingen en sharings. Het is ook mogelijk om een geleide Yoni Ei practice of borstmassage in te plannen. Elke sessie is volledig afgesteld op wat jij nodig hebt en wat er in het moment voelbaar is.

Over Imaya Renee:

Imaya Renee studeerde bij Minke de Vos & Shashi Solluna en werd ruim 7 jaar geleden een gecertificeerde Tao Tantric Arts Facilitator. Sindsdien heeft ze Somatische Sexologie gestudeerd, werd een reiki-practitioner, yoga docent en aquatic body therapist. In de afgelopen jaren heeft ze een vrouwentempel opgezet in Koh Phangan waar zij vele vele vrouwencirkels, workshops, klasjes en retreats heeft geleid. Daarnaast geeft zij verschillende retreats onder de naam "Ode aan de Yoni". En inmiddels heeft zij ook een cursus familie opstellingen afgerond. Om zo haar passie voor het innerlijke proces te verdiepen.

Praktisch:

Omdat er diepe processen aangeraakt kunnen worden en het wellicht de tijd voor jou is om de diepte in te gaan, wordt de prijs gereduceerd bij de aankoop van meerdere sessies. Zo is het mogelijk om een langere tijd samen te reizen en jou de tools te kunnen geven die je nodig hebt.
Vanaf 4 sessies - €75 p.s.
Vanaf 8 sessies - €65 p.s.
Vanaf 12 sessies - €55 p.s.
Prijzen worden automatisch aangepast bij aankoop.

Na het aanschaffen van de sessies ontvang je een aanmeldformulier met een aantal vragen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Bij het aanmeldformulier krijg je ook de optie om je beschikbaarheid aan te geven. Houd er rekening mee dat doorgaans de sessies op maandagmiddag, dinsdag en woensdag gepland worden. Er is ruimte voor een uitzondering, neem dan vooral contact op.

Save this product for later
bottom of page